Afyon mermer fabrikaları 10 Ağustos 2022

Afyon mermer fabrikaları

Afyon mermer fabrikaları

Afyon OSB 2022 verilerine göre toplamda 360 adet fabrika bulunduğunu bir önceki Afyon'da kaç tane fabrika var? adlı yazımızda belirtmiştik.
Sayıya baktığımızda Bunların içerisinde 202 adet mermer fabrikası faaliyet göstermektedir. Dolayısıyla Türkiye'nin en önemi mermer fabrikaları ve üreticileri, mermer ocakları AFYON'da bulunuyor. Sanayi Rehberi olarak sizlere en iyi mermer fabrikaları, mermer üreticileri, mermer ocaklarının iletişim bilgilerini, hakkındaki yorumlarını adres ve konum gibi bilgilerini listeleyerek aynı zamanda kullanıcı yorumları ile en iyi mermer fabrikasına karar vermenize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Afyondaki mermer firmaları ile sitemiz üzerinden iletişime geçerek 2022-2023 mermer metre kare fiyatlarını öğrenebilirsiniz. 


Türkiye'nin en iyi mermer fabrikaları nerede?
Türkiye'nin bir çok bölgesinde a kalite mermer ocaklarının bulunduğunu belirtebiliriz. Ancak İl olarak Başta Afyon mermer fabrikaları, Bilecik, Balıkesir, Denizli, Muğla, İzmir, Elazığı ve Eskişehir bölgemizde oldukça yoğun ve gelişmiş teknoloji ile donanmış en iyi maden ocakları bu bölgelerde bulunmaktadır...

 

Benzer İçerikler

Burada listelenmek ister misiniz?

Burada listelenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz

Afyon mermer fabrikaları - Rehber Sanayi

Copyright © 2024 rehbersanayi.com